|        Download Move 24/7 app

Sportschool Maarssen

Nassaustraat 6, Maarssen

Maarssen@move247.nl

06-19823268

“Prettige sportschool in Maarssen-dorp met alle benodigde materialen en apparaten om in top conditie te komen.”

Nick - Lid Move Maarssen

“Vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering. Zeker een aanwinst voor Maarssen dorp.”

Antoinette - Lid Move Maarssen

Ontdek de leukste sportschool van Maarssen

Welkom bij de 24/7 sportschool in Maarssen! Met ons concept bieden wij jou alle vrijheid. Onze club is 24/7 open en je zit bij ons niet vast aan een contract. We hebben nieuwe moderne apparaten en groepslessen zijn gratis.

Wil je liever cardio training, functionele training, vrije fitness of groepslessen doen? In onze fitness club vind je de zowel vaste machines als losse gewichten en een functionele zone waar jij met eigen lichaamsgewicht kan trainen of stretchen.

Geniet na je training van privé douches en gratis koffie. Ontdek zelf waarom trainen bij Move zo fijn is!

Het team van Move Maarssen

Leanne

Sander

Gianfranco

Joey

Bart

Giorginho

Niek

Stijn

Personeelstijden Move
Maarssen

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk voor leden. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club. Zo heb jij de tijd om vragen te stellen, een rondleiding te krijgen door de club of gewoon gezellig een kopje koffie te drinken!

Fitnessavontuur begint hier: Move in Maarssen

Welkom bij Move 24/7 Health Club, gevestigd in het schilderachtige Maarssen! Omringd door wijken zoals Zogwetering, Zeeheldenbuurt, Lanenkwartier, Staatsliedenbuurt, Schilderskwartier en Componisten buurt, bieden wij een uitnodigende omgeving waar je je thuis zult voelen.

Bij Move 24/7 Health Club draait alles om jou en jouw welzijn. Onze club beschikt over moderne fitnessfaciliteiten, waaronder een ruime fitnessruimte met cardio- en krachttrainingstoestellen, een functionele trainingsruimte en een scala aan groepslessen die zijn ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Onze club is als een tweede thuis, waar je wordt omarmd door gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar een gezonder en actiever leven. Bij ons ben je geen nummer!

Onze ervaren trainers zijn er niet alleen om je te helpen bij je workouts, maar ook om je te motiveren en te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, spieren wilt opbouwen of gewoon wat stress wilt verminderen, wij zijn er voor jou, elke stap van de weg. En het gaat verder dan alleen fysieke training.

We bieden ook voedingsadvies en persoonlijke begeleiding om je te helpen je doelen te bereiken en te behouden op lange termijn. Bij Move 24/7 Health Club Maarssen investeren we in jouw welzijn, omdat we geloven dat een gezonde en actieve levensstijl de sleutel is tot een gelukkiger leven. Dus waar wacht je nog op?

Wat onze leden zeggen over deze locatie.

Onze leden staan bij ons centraal! Daarom hechten wij veel waarde aan feedback en reviews. Kom eens langs en ontdek het zelf...

4.7 van de 5
Google Reviews
+46

Een fijne en schone sportschool met vriendelijk en deskundig personeel. Wat ik erg belangrijk vind, is dat toen ik aarzelend binnen kwam gelijk vriendelijk te woord gestaan werd en een rondleiding kreeg. Dit gaf een fijn gevoel en toen was de keus snel gemaakt.

Jan
Lid Move Maarssen

Fijne sportschool, vond het eerst spannend om naar een sportschool te gaan. Maar ik heb zeker de juiste gevonden. Goede apparatuur, niet te druk en vooral vriendelijk personeel. Het handig is dat deze sportschool ook 24/7 openen is.

Joel
Lid Move Maarssen