|        Download Move 24/7 app

Sportschool Apeldoorn Osseveld

Geen contracten
Onbeperkt fitness en groepslessen
Gezellige sociale omgeving
4.8 van de 5 op basis van 200+ reviews


“Fijne lokale sportclub die altijd open is om te sporten. Geen grote hal waarin je verdwaalt maar waar wel alles wat je nodig hebt aanwezig is!”

Guido - Lid Apeldoorn Osseveld

“Erg vriendelijk personeel. Je voelt je er echt welkom! Moderne en laagdrempelige sportschool.”

Sanne - Lid Apeldoorn Osseveld

06-10658419

Apeldoorn@move247.nl

Linie 500, Apeldoorn

Ontdek de leukste sportschool van Apeldoorn Osseveld

Welkom bij Move 24/7 Health Club, onze sportschool in de wijk Osseveld. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, vol, dun of gespierd bent, voor het eerst in een sportschool komt of al jaren traint, graag aan groepslessen meedoet, personal training wilt of liever alleen traint. Er is voor elk wat wils.

Sportschool Apeldoorn Osseveld is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een plek om 24/7 te trainen. Met onbeperkte toegang tot alle faciliteiten van de sportschool, kun je komen en gaan wanneer je wilt.

DagpasInschrijven

Het team van Move Apeldoorn Osseveld

Anouk

Julien

Richard

Finn

Richard

Tim

Lucas

Ehsan

Personeelstijden Move
Apeldoorn Osseveld

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk voor leden. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club. Zo heb jij de tijd om vragen te stellen, een rondleiding te krijgen door de club of gewoon gezellig een kopje koffie te drinken!

Sportschool in Apeldoorn Osseveld

Gelegen te midden van de wijken Welgelegen, Osseveld-West, Osseveld-Oost, Woudhuis, Groot Zonnehoeve en De Voorwaarts, maar ook Matenhoek, Matendorst en Matendonk. Move (Linie 500) heeft een uitgebreid scala aan fitnessfaciliteiten en diensten aan te bieden die perfect aansluiten bij jouw levensstijl en doelen. Of je nu een ervaren atleet bent of net begint aan je fitnessreis, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Onze club is uitgerust met moderne fitnessapparatuur, waaronder cardio-apparatuur, krachttraining toestellen en functionele trainingsruimtes, zodat je elke training kunt aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast bieden we een breed scala aan groepslessen, variërend van energieke kickboks-sessies tot full body workouts, die een leuke en motiverende manier bieden om fit te blijven.

Of je nu wat extra motivatie nodig hebt, hulp bij het verbeteren van je techniek of advies over voeding, onze trainers staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen op je fitnessreis.

Bij Move 24/7 Health Club geloven we in een leuke en gezellige benadering van gezondheid en welzijn, daarom bieden we ook voedingsadvies en persoonlijke begeleiding aan om je te helpen je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de voordelen van een actieve levensstijl bij Move 24/7 Health Club Apeldoorn Osseveld!

Wat onze leden zeggen over deze locatie.

Onze leden staan bij ons centraal! Daarom hechten wij veel waarde aan feedback en reviews. Kom eens langs en ontdek het zelf...

4.8 van de 5
Google Reviews
+111

Geweldige club, altijd super vriendelijk personeel en het is nooit te druk. Je kan heerlijk je gang gaan zonder dat je hoeft te wachten op anderen! Ook is de sfeer altijd geweldig. Dit is by far de beste sportclub van Apeldoorn!

Coen
Lid Move Apeldoorn Osseveld

Super sportschool! Prettige sfeer, laagdrempelig, passie voor sporten, een sportschool waar je jezelf kan zijn en op een leuke manier wordt uitgedaagd! Uniek in z'n zijn!

Anne
Lid Move Apeldoon Osseveld