|        Download Move 24/7 app

Sportschool Apeldoorn Centrum

Molenstraat-centrum 501, Apeldoorn

Apeldoorn-centrum@move247.nl

06-21448348

“Fijne sportschool, kleinschalig,
goede sfeer!”

Danielle - Lid Move Apeldoorn centrum

“Erg motiverend om iedere week een groepsles te volgen. Een aanrader voor iedereen die fit ouder wil worden.”

Mieke - Lid Move Apeldoorn centrum

Ontdek de gezelligste sportschool van Apeldoorn centrum

Een plek om samen te komen en ook te werken aan een gezondere levensstijl. Of je elke dag traint, traint voor een beter fysiek of om een gebrek aan ritme wilt beginnen met trainen. Het is allemaal mogelijk bij Move 24/7 Health Club in Apeldoorn Centrum. Ontmoet personen die dezelfde doelstelling delen. Bij Move hangt immers een gemoedelijke en ontspannen sfeer waardoor je relaxt kunt trainen.

Sportschool Move Apeldoorn Centrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, ook met onbeperkte toegang tot alle voorzieningen. Naast top-of-the-line apparatuur, bieden we een scala aan groepslessen gegeven door ervaren trainers.

Het team van Move Apeldoorn Centrum

Dhemi

Gijs

Bart

Lucas

Personeelstijden Move
Apeldoorn Centrum

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk voor leden. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club. Zo heb jij de tijd om vragen te stellen, een rondleiding te krijgen door de club of gewoon gezellig een kopje koffie te drinken!

Begin jouw fitnessreis in het hart van Apeldoorn

Stap binnen in de sportschool van Move 24/7 Health Club in het hart van Apeldoorn Centrum! Omringd door wijken zoals Binnenstad, De Haven, Welgelegen, Brummelhof, Brinkhorst en Sprengen, maar ook De Parken en Zevenhuizen.

Bieden wij een inspirerende en hele gezellige omgeving om aan je fitnessdoelen te werken. Onze club is een fijne plek voor sportliefhebbers, met een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om aan al je fitnessbehoeften te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een intensieve cardio-workout, krachttraining, functionele training of groepslessen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken en te overtreffen.

Maar bij Move 24/7 Health Club draait het niet alleen om trainen; het draait ook om gemeenschap en ondersteuning.

Onze club is een gym waar we elkaar  motiveren, inspireren en ondersteunen op hun fitnessreis. Onze ervaren en toegewijde team van trainers staat altijd klaar om je te helpen, of je nu wat extra begeleiding nodig hebt bij je workouts, advies wilt over voeding of gewoon een luisterend oor nodig hebt.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze sportschool en ontdek waarom Move 24/7 Health Club Apeldoorn Centrum dé plek is om te zijn voor fitness en welzijn!

Wat onze leden zeggen over deze locatie.

Onze leden staan bij ons centraal! Daarom hechten wij veel waarde aan feedback en reviews. Kom eens langs en ontdek het zelf...

4.9 van de 5
Google Reviews
+44

Personeel is vriendelijk en behulpzaam en voor Personal Training altijd op kort termijn plaats! Aanrader!

David
Lid Move Apeldoorn Centrum

De sfeer is prettig en de medewerkers zijn altijd bereid je te helpen waar nodig. Ik maak ook gebruik van personal training en daardoor maak ik goede stappen voorruit.

Marion
Lid Move Apeldoorn Centrum