|        Download Move 24/7 app

Groepslessen bij Move

Al onze groepslessen worden gegeven door een personal trainer. Dit zorgt ervoor dat jij de gezien wordt tijdens de les en extra hulp krijgt waar nodig. De trainers en leden maken van elke les een feestje zodat jij altijd met een glimlach en een druppeltje zweet de les verlaat. Groepslessen kun je altijd op jouw eigen niveau mee doen en duren een halfuur.

Ben jij nog geen lid en wil je een groepsles uitproberen? Vraag dan een gratis dagpas aan!

24/7 geopend • Geen contracten • Gezellige sfeer • Personal training • Gratis groepslessen •
24/7 geopend • Geen contracten • Gezellige sfeer • Personal training • Groepslessen inclusief •

Bekijk hier de groepslessen van onze sportscholen

Van beginner tot ervaren sporter - wat jouw doel ook is... Bij Move kan jij jouw doelen bereiken!
Buik Benen Billen

Tijdens de Buik Benen Billen lessen bij Move Health Club focus je op het versterken en vormgeven van de belangrijkste spiergroepen van het onderlichaam. Met een combinatie van gevarieerde oefeningen en intensieve intervaltraining werk je onder leiding van enthousiaste instructeurs. Een effectieve en motiverende workout!

Senior Fit

Speciaal ontworpen voor ouderen, bieden de Senior Fit lessen een veilige en effectieve manier om gezond ouder te worden. Met aandacht voor mobiliteit, flexibiliteit, balans en kracht, biedt Move deze lessen in een sociale en ondersteunende omgeving waarin ze hun fitnessdoelen kunnen bereiken op hun eigen tempo.

Kickboksen

Tijdens de kickbokslessen bij Move Health Club kun je jezelf uitdagen met een mix van stoten en trappen. Onder leiding van ervaren instructeurs werk je aan je conditie, kracht en coördinatie terwijl je stress loslaat en zelfvertrouwen opbouwt. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechtsporter, de kickbokslessen zijn voor alle niveaus.

Strength & Conditioning

De Strength & Conditioning lessen bij Move Health Club zijn ontworpen om je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren. Met een focus op het tillen van gewichten, functionele bewegingen en explosieve oefeningen werk je aan het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van je algehele prestaties.

Full body workout

Voor wie op zoek is naar een allesomvattende workout, bieden de Full Body Workout lessen bij Move Health Club de perfecte oplossing. Met een combinatie van cardio, kracht en functionele oefeningen train je alle spiergroepen van het lichaam in één enkele sessie. De lessen bieden een uitdagende en veelzijdige training.

Circuit training

Een mix van cardio- en krachtoefeningen in een circuitvorm. Met korte intervallen en verschillende stations werk je aan je uithoudingsvermogen, kracht en spieruithoudingsvermogen, terwijl je hartslag omhoog gaat en calorieën worden verbrand. Een intense en effectieve workout die je uitdaagt om je grenzen te verleggen.

High Intensity Interval Training

Bereid je voor op een intense en uitdagende workout met de High Intensity Interval Training (HIIT) lessen bij Move Health Club. Met afwisselende periodes van hoge intensiteit en rust werk je aan je conditie, vetverbranding en spieruithoudingsvermogen. Een effectieve training die je helpt om snel resultaten te behalen en je grenzen te verleggen.

Stretch & Mobility

De Stretch & Mobility lessen bieden een welkome afwisseling van intensieve workouts door te focussen op flexibiliteit, mobiliteit en herstel. Met een combinatie van stretch oefeningen, yoga en mobiliteits oefeningen helpen de lessen om spanning los te laten, de spieren te ontspannen en de bewegings-vrijheid te verbeteren.

Buikspierkwartier

In het Buikspierkwartier concentreer je je op het versterken en definiëren van je buikspieren met een reeks gevarieerde en effectieve oefeningen. Met nadruk op stabilisatie, isolatie en core strength werk je aan een sterke en strakke core die de basis vormt voor al je bewegingen. Een intensieve training die je helpt om je buikspieren te versterken.

Bekijk het groepslesrooster
op jouw locatie

We bieden verschillende lessen aan op diverse tijden zodat er altijd wel een groepsles is waar jij aan mee kan doen. Kijk voor alle lesmomenten bij het lesrooster van jouw locatie.