|        Download Move 24/7 app

Bedrijfsfitness bij Move

Move 24/7 Health Club hecht groot belang aan het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl. Daarom zijn we trots om deel uit te maken van het bedrijfsfitnessnetwerk. Wij geloven dat sporten en bewegen essentieel zijn voor de algehele gezondheid en welzijn, en we zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen op hun fitnessreis.

Ontdek Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een innovatieve arbeidsvoorwaarde die bedrijven aan hun medewerkers kunnen bieden om hun fysieke gezondheid en welzijn te bevorderen. Door bedrijfsfitness wordt het voor medewerkers gemakkelijker en voordeliger om actief te blijven, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl en een betere balans tussen werk en privé.

Samenvattend zijn de drie belangrijkste voordelen van bedrijfsfitness: de bevordering van gezondheid en welzijn van werknemers, verhoogde productiviteit en verminderd ziekteverzuim voor werkgevers, en fiscale voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

Wil je meer te weten komen? Ontdek alles over Bedrijfsfitness Nederland hier.

Dagpas

Wat is de korting via Bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness kan aanzienlijk voordeliger zijn dan een standaard lidmaatschap, met kosten die vaak tot 50% lager zijn. De exacte korting die je ontvangt op je lidmaatschap, wordt bepaald door je werkgever. Veel werknemers hebben de mogelijkheid om hun lidmaatschap te verrekenen met hun brutoloon, wat gemiddeld een belastingvoordeel van 40% oplevert. Bovendien kan je werkgever besluiten om bij te dragen aan de kosten van je abonnement, door middel van een werkgeversbijdrage.