fbpx

WELKOM BIJ MOVE 

INVESTEER IN JOUW GEZONDHEID

Bij ons staan jij en jouw doelen centraal!

De sPORTSCHOOL in apeldoorn

Met ons unieke concept bieden wij jou alle vrijheid!
Geniet van een sportschool in Apeldoorn die 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is. En waar je niet aan een contract vastzit. Werk aan je doelen in onze kleinschalige en gezellige sportschool.

Wil jij alles halen uit je doelstelling? Vraag naar onze personal trainers of probeer ons nieuwe trainingsconcept “Small group results” uit.

Maar we hebben nog meer! Naast geweldige lessen en individuele training in onze eigen sportschool is het ook mogelijk om een combi abonnement af te sluiten en fitness EN yoga te beoefenen in Apeldoorn. 

hET CONCEPT VAN ONZE SPORTSCHOOL

 

Ten eerste, wij willen sporten voor iedereen mogelijk maken. Iedereen verdient namelijk de kans om te werken aan zijn gezondheid. Daarnaast staan uitstekende service en kwaliteit voor op. Plezier hebben, en je thuis voelen in een club is de reden om gemotiveerd te blijven. Doordat ons team zo betrokken is bij het behalen van jouw doelstelling, wandel je een weg af die je nooit meer zult vergeten.

Hard werk, echte resultaten

PROFESSIONELE TRAINERS

24/7 GEOPEND

GEEN CONTRACT

WAAROM KIEZEN VOOR MOVE

\

GEEN CONTRACT

\

24/7 GEOPEND

\

BEGELEIDING

\

GROEPSLESSEN

24/7 geopend en

persoonlijke benadering.

Wat onze leden zeggen over move

leden reviews

Top bedrijf voor het fitness gebeuren altijd plek om te trainen zelfs in Coronatijd .Goede begeleiding en gezellige sfeer .
Richard

Fijne sportschool, goede sfeer. Al binnen enkele weken resultaat dankzij de uitstekende begeleiding van personal trainer Julien. Kan het iedereen aanbevelen!
Natascha

De trainers bij Move staan altijd voor je klaar. Persoonlijke begeleiding heb ik zelden zo goed gezien als bij deze healthclub! Het voelt fijn om hier te sporten, zeker een aanrader!
Felicia

TARIEVEN

Wij willen graag dat jij een lidmaatschap hebt dat het beste bij jou past. Klik hieronder op de meest passende optie voor jou en schrijf je vervolgens in via het formulier.

vragen?

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email