Selecteer een pagina

Gratis groeplessen

Gratis proefles

Gratis Groepslessen voor de liefhebber

BBB, Boksen of High Intensity training? Volg onze gratis groepslessen onder begeleiding met een personal trainer. Ons groepslesrooster bestaat uit een gevarieerd schema voor alle niveau’s. 

Wij willen sporten voor iedereen mogelijk maken. Iedereen verdient namelijk de kans om te werken aan je gezondheid. Uitstekende service en kwaliteit staan hierbij voor op. Plezier hebben, en je thuis voelen in een club is de reden om gemotiveerd te blijven. Doordat ons team zo betrokken is bij het behalen van jouw doelstelling, wandel je en weg af die je nooit meer zult vergeten.

Circuit training
Bij de circuit-training train jij je hele lichaam. De trainer zet een circuit uit, doet de timer aan en je kan van start! Afwisseling staat hier centraal.

  • Maandag 09:00 Circuit training

Punching Fit
Punching Fit is een echte burner! Werk aan je conditie door middel van slaan en trappen! Een zeer populaire les onder de sporters.

  • Maandag 19:00 Punching Fit

Core Training

Heb jij veel rugklachten? Dan is dit iets voor jou! Werk aan je onderrugspieren, je buikspieren en de bilspieren!

  • Dinsdag 19:30 Core training

SENIOR FIT

Een workout voor de senioren onder ons! Werk aan alle spiergroepen, en houd je conditie op peil. Geniet na de les van een heerlijke kopje koffie!

  • Woensdag 10:00 Senior Fit

HIGH INTENSIVE TRAINING

Een zeer pittige workout waarbij je continue je hartslag verhoogt! Afwisseling van kracht en conditie centraal staat. Durf jij het aan?

  • Woensdag 20:00 High Intensity Training

BBB

Een zeer populaire les onder de vrouwen! Werk aan de buik, benen en bilspieren tijdens deze intensieve les!

  • Vrijdag 10:00 BBB

Schrijf je in en doe mee!